Skip to content

Basketbolistiem lieliska iespēja izmēģināt spēkus starptautiskā turnīrā

Siguldas Sporta skolas zālē un Mālpils sporta centrā no 14.-16.februārim norisinājās BBBL 3.posma spēles U14 vecuma grupas komandām. Siguldas Sporta skolas U14 un U15 vecuma grupu basketbolistiem bija iespēja startēt uzaicināto komandu statusā, gūstot lielisku spēļu pieredzi un izjūtot kārtīgu sacensību garu. Posmā startējām ar 2 komandām, trīs dienu laikā izspēlējot 9 spēles. Sigulda 1 aizvadīja 4 spēles un izcīnīja 4 uzvaras. Tika spēlēts ar SDJUSOR 9/Kaliningrad, Keila BS 2006, MUKI 2006, Tartu University BS. Uzvaras tika panāktas ar lielu cīņassparu, sīvās spēlēs, gūstot lielisku pieredzi taktiskajos risinājumos.
Sigulda 2 spēlēja 5 spēles, izcīnot 3 uzvaras un 2 reizes izjūtot zaudējuma rūgtumu. Visas uzvaras izcīnītas pret pašmāju komandām – Tukumu, Madonu un Basketbola klasi. Grūtāk veicās ar spēli pret TTU no Igaunijas, kur nācās cīnīties ar asu presingu un ciešu segšanu, kā rezultātā tika sasteigti lēmumi un pieļautas kļūdas, šajā spēlē 32, kas arī bija izšķirošais kritērijs uzvarētāja noteikšanai. Un noslēdzošā spēle bija ar komandu MUKI no Somijas. Divas dienas iepriekš ar viņiem spēlēja pirmā komanda. Bija zināms, ka cīņa būs pamatīga, jo pretinieku komanda piedāvāja ciešu aizsardzību, viņu sastāvs visās pozīcijās labi nokomplektēts. Mūsu komanda bija nepilnā sastāvā, kas arī bija galvenais iemesls, lai cīnītos līdzvērtīgāk. Gala rezultāts 43:63 MUKI labā.
Šie starti Siguldas Sporta skolas spēlētājiem bija lieliska platforma, lai samērotos spēkiem ar dažādu valstu basketbola skolām, kā arī fantastiska iespēja saspēlēties savā starpā, vairot savu pārliecību un gūt pozitīvu lādiņu turpmākiem treniņiem.
Paldies Siguldas Sporta skolai par sagādāto iespēju piedalīties. Paldies skatītājiem par sirsnīgo atbalstu!