Skip to content

Basketbolistiem Siguldā divas uzvaras

8.februārī tika aizvadītas divas spēles LJBL čempionātā, kur Siguldas Sporta skolas puiši U-15 un U-14 vecuma grupā sacentās ar attiecīgi Berģu MMS un BJBS Basketbola klase komandu.
Pirmie spēlēja U-15. Pretinieku komanda mums labi pazīstama ar labiem tehniski, fiziski trenētiem spēlētājiem, tomēr ar samērā īsiem augumiem, taču šoreiz novājinātā sastāvā nespēja izrādīt sīkstu pretestību, un Siguldas komanda bija priekšā pārliecinošā pārsvarā. Puslaikā 44:22 Siguldas Sporta skolas komandas labā. Turpmākā gaitā spēles raksturs nemainījās, un siguldieši svinējo uzvaru spēlē ar rezultātu 81:45.
Dienas otrā spēle Siguldas U-14 spēlētajiem ar ciemiņiem no Rīgas – BJBS Basketbola klasi. Spēle tika uzsākta ar lielu enerģiju, ciešu aizsardzību un lielu pašatdevi, kas deva iespēju izvirzīties stabilā vadībā jau no paša sākuma, dodot iespēju tikt laukumā visiem komandas spēlētājiem. Puslaikā starpība bija 25 punkti, un vienīgā cīņas intriga bija, vai Siguldas Sporta skolas komanda sasniegs simts gūto punktu robežu. Spēlei beidzoties, gala rezultāts – 95:49.
9.februārī U-14 komanda dosies uz Madonu, lai izspēlētu kārtējo līgas spēli!
Nākamās cīņas 14.02.-15.02. Siguldas Sporta skolas zālē, kur norisināsies BBBL kārtējais posms 2006.gadā dzimušiem puišiem, un šoreiz Siguldas komanda ir uzaicināto komandu skaitā ar iespēju gūt starptautisko spēļu praksi.