Skip to content

Siguldas pilsētas vidusskolas meiteņu tautasbumbas komanda izcīna ceļazīmi uz Latvijas skolēnu spartakiādes finālsacensībām

25.februārī Siguldas Sporta centrā notika Vidzemes reģiona “Gauja” skolu komandu finālsacensības tautas bumbā, kurās deviņas zēnu un septiņas meiteņu komandas cīnījās ne tikai par reģiona čempionu titulu, bet arī par divām ceļazīmēm (zēnu un meiteņu grupās) uz Latvijas skolēnu spartakiādes finālsacensībām tautas bumbā, kas notiks 6.martā Dobelē. Vienu no tām izcīnīja Siguldas pilsētas vidusskolas meiteņu komanda, uzvarot Vidzemes reģiona sacensībās.

Siguldas novadu Vidzemes reģiona sacensībās pārstāvēja Allažu pamatskolas un Siguldas 1.pamatskolas zēnu komandas,  kā arī Siguldas pilsētas vidusskolas un Siguldas 1.pamatskolas meiteņu komandas, kurām bija jāsacenšas ar komandām no Alūksnes, Valmieras, Limbažiem, Rūjienas, Cēsīm.

Emocijas, cīņas spars un atraktivitāte piepildīja sporta zāli. Laukumos notika spraigas cīņas par katru bumbu, par katru spēlētāju. Siguldas pilsētas vidusskolas meiteņu komanda skolotājas Andras Fridrihsones vadībā iepriecināja ar uzvaru, finālā pārspējot Valmieras Pārgaujas sākumskolas komandu. Siguldas 1.pamatskolas meiteņu komanda palika 3. vietā savā apakšgrupā. Siguldas novada zēnu komandām neizdevās iekļūt divu labāko komandu skaitā.  Siguldas 1. pamatskolai 3. vieta, bet Allažu pamatskolai 5. vieta savā apakšgrupā.

Uz Latvijas skolēnu spartakiādes finālsacensībām Dobelē dosies: zēniem – Limbažu sākumskolas un Alūksnes pilsētas sākumskolas komandas, meitenēm – Siguldas pilsētas vidusskolas un Valmieras Pārgaujas sākumskolas komandas.

Sacensības tiesāt palīdzēja Siguldas 1.pamatskolas un Siguldas pilsētas vidusskolas skolēni, laukuma tiesneša pienākumus pildīja Siguldas Sporta skolas treneri Agnija Enikova un Mareks Veics. Sacensību raitu norisi nodrošināja galvenā tiesnese Andra Fridrihsone un Siguldas Sporta skolas direktora vietnieks Jānis Ozoliņš. Paldies Siguldas Sporta centram par sadarbību sacensību organizēšanā.