Skip to content

U11 basketbolisti ar mainīgām sekmēm aizvadījuši BBBL 3.posmu

Sporta skolas U11 basketbola komanda no 7. līdz 9.februārim Cēsīs aizvadīja Baltijas līgas 3.posmu.
Pirmajā spēlē pret Ukrainas komandu no Odesas – “Belostenniy BS” tika izcīnīta pārliecinoša uzvara ar rezultātu 61:19 siguldiešu labā, šajā spēlē labākie radītāji Kristianam Reiteram -23 punkti , 9 atlēcošās bumbas un +/- rādītājs 37.
Pirms otrās spēlēs puišiem uztraukums, jo jāspēlē pret turnīra līderi Maskavas CSKA. Bijām kārtīgi noskaņojušies cīņai un to arī parādījām laukumā, spēle ļoti sīva līdz pat beigu signālam. Siguldieši spēlēja labu spēli aizsardzībā un vēl labāku uzbrukumā, taču galotnē sāpīgs zaudējums ar rezultātu 45:49.
Otrā diena pret pirmo kā diena pret nakti, divas spēles pret spēcīgām komandām no Krievijas un abās zaudējums – komandai ”Olimpiec” no Permas ar rezultātu 22:59 un pret Maskavas otro komandu ”Trinta” zaudējums ar rezultātu 28:57.
Sabraukuma noslēdzošajā dienā svarīga spēle pret Rīdzenes komandu ”Raja Basketball” , pēc otrās dienas zaudējumiem bijām noslīdējuši turnīra tabulā uz 15.vietu un parādījās risks izkrist no labākajām 16 komandām un tādējādi nespēlēt fināla posmā. Devāmies laukumā pēc uzvaras, spēle izvērtās diezgan sīva, aizsardzībā pieļāvām kļūdas un uzbrukumā neprecīzie metieni neļāva mums atrauties un izcīnīt pārliecinošu uzvaru, taču beigās nosargājām pārsvaru un uzvara ar rezultātu 53:48. Šajā spēlē labākie rādītāji Artūram Bergmanim – 22 punkti, 7 atlecošās bumbas.
Pēc 3.posma turnīra tabulā ieņemam 13.vietu, un tas mums dod iespēju fināla posmā cīnīties par pirmajām 16.vietām.

Komandas sastāvā : Gustavs Antrops, Gustavs Pētersons, Mārcis Brakovskis, Jānis Krists Jēkabsons, Matīss Ziediņš, Artūrs Bergmanis, Kristers Peļņa, Martins Līvmanis, Klāvs Ervalds, Kristians Reiters, Gustavs Stuklis, Emīls Vikmanis, Kārlis Naglis.

Treneris Mareks Veics