Skip to content

U14 un U15 puiši pārspēj Gulbeni

Februāra pirmo dienu Siguldas Sporta skolas U-14 un U-15 zēnu basketbola komandas uzsāka ar mājas spēlēm ar attiecīgā vecuma Gulbenes komandām.
Pirmā spēle jaunākajiem censoņiem, kur zināms rūgtums pēc zaudējuma izbraukumā, kas lika mobilizēties un pierādīt, ka varam cīnīties līdzīgi un arī uzvarēt. Spēles sākumā Siguldas komanda rādīja atzīstamu un ciešu aizsardzību, kas ļāva kavēt iesākt kvalitatīvus uzbrukumus un pārtvert piespēles, iegūstot uzbrukuma iespējas. Pirmā ceturtdaļa ritēja ļoti līdzīgi, tomēr siguldiešiem esot vadībā. Bija uzņemts pacietīgs temps, kas ļāva audzēt pārsvaru. Puslaikā 39:26. Līdzīga tendence saglabājās atlikušo spēles daļu, kad starpība pārsniedza 30 punktu robežu. Cīņā kvalitatīvi iesaistījās visi komandas spēlētāji. Epizodiski siguldieši rādīja ļoti fantastisku cīņu par atlēkušām bumbām, radot iespēju vairākkārt uzbrukt grozam. Spēlei noslēdzoties rezultāts bija 78:57. Revanšs izdevās lielisks un ar uzviju.
Otra dienas spēle bija U-15 komandai, kur sīva cīņa izpalika gan pirmajā aplī, gan šoreiz. Spēlei sākoties, spēlētāji izrādīja godu traģiski bojā gājušajam Kobem Braientam, Siguldas komandai neuzbrūkot 24 sekundes, un tūdaļ arī Gulbenes komandai nepārvarot centra līniju 8 sekunžu laikā. Spēle bija bagāta ar ātrām pārejām no aizsardzības uzbrukumā, ar ātriem uzbrukumiem. Līdz ar to arī ar sasteigtām epizodēm un neprecīzām piespēlēm. Taču rezultāts auga Siguldas labā, finālā sasniedzot 50 punktu pārsvaru. Spēles gala rezultāts 96:46.
Apsveicam abas komandas ar izcīnītām uzvarām!