Skip to content

Sporta skola turpina darbu

Pēc ārkārtas situācijas izsludināšanas valstī Siguldas Sporta skolā darbs turpinās, organizējot treniņus attālināti. Treneri sagatavo treniņu programmas, uzņem video ar pildāmajiem uzdevumiem. Šī informācija tiek ievietota gan e-klasē, kā arī nosūtīta audzēkņiem citos līdz šim izmantotajos saziņas kanālos. Audzēkņi savukārt, sūta treneriem foto, video un cita veida atskaites par veiktajām aktivitātēm, kā arī pilda katrs savu treniņu dienasgrāmatu. Vismaz reizi nedēļā treneri tiekas ar saviem audzēkņiem video tiešsaistes nodarbībās.

Sporta skolas vadība ar treneriem tiekas iknedēļas videosapulcēs. Tā ir laba iespēja treneriem dalīties pieredzē, kā labāk organizēt audzēkņu izglītību situācijā, kad klātienes nodarbības ir liegtas.

Neesam pārtraukuši savu darbību nevienu brīdi. Treneri savu darbu veic atbildīgi un godprātīgi, izstrādājot individuālos nodarbību plānus un kontrolējot to izpildi. Ar  cerībām gaidām to brīdi, kad dzīve atgriezīsies ierastajā ritmā un būs iespējams atsākt kopīgas sporta aktivitātes.

Šis ir sarežģīts laiks, kurš visiem kopā ir jāizmanto maksimāli produktīvi, turklāt šī ir iespēja apgūt un pilnveidot jaunas darba metodes, kas var noderēt arī turpmāk. Sporta treneri izaicinājumu izmanto radoši.

Siguldas Sporta skolas direktors Aivars Fridrihsons