Skip to content

Raiņa parkā atvērto basketbola treniņu vadīs Mārtiņš Gulbis

Piektdien, 10. jūlijā, plkst. 18.30 Raiņa parkā atvērto basketbola treniņu vadīs Latvijas sieviešu izlases galvenais treneris un vairāku Latvijas NBA basketbolistu individuālās meistarības slīpētājs Mārtiņš Gulbis.

Treniņš būs pieejams visiem interesentiem neatkarīgi no vecuma, dzimuma un meistarības līmeņa. Treniņš būs vērsts uz individuālās meistarības slīpēšanu. Dalībniekiem obligāti līdzi jāņem sava bumba un dalība treniņā pirms tam jāpiesaka pie Raimonda Rudzāta, rakstot ziņu lietotnē “Whatsapp” uz tālruņa numuru 26368545.

Treniņš ir bez maksas, taču būs brīvprātīga iespēja ziedot nodibinājumam “R.R. fonds”. Pasākums ir viena no nodibinājuma “R.R. fonds” vasaras aktivitātēm. Fonds tika nodibināts jūnijā, un tā pirmā iniciatīva ir vākt ziedojumus, lai Siguldas novada Sociālā dienesta redzeslokā esošie bērni no mazturīgām ģimenēm septembrī varētu uzsākt basketbola treniņus Siguldas Sporta skolā un viņiem būtu iegādāts viss nepieciešamais inventārs un nosegti visi nepieciešamie maksājumi līdz pat 2021. gada septembrim. Patlaban šim mērķim jau ir saziedoti 1287,77 eiro, kas ļaus pilnībā apgādāt vismaz trīs bērnus, kas izteikuši vēlmi septembrī sākt trenēties basketbolā.

Ziedojumu vākšana turpināsies līdz pat augusta beigām un atvērto treniņu vadīšanai Raiņa parkā piekrituši arī citas Latvijas basketbola personības. Tie tiks izziņoti katrs atsevišķi neilgi pirms viņu viesošanās Siguldā.

Informāciju sagatavoja: Nodibinājums “R.R. fonds”