Skip to content

1.septembrī Sporta skolā Informatīvā diena

1.septembrī no plkst. 12.00 līdz 15.00 Siguldas Sporta skola Gāles ielā 29 organizē Informatīvo dienu, uz kuru tiek aicināti visi interesenti – skolēni un viņu vecāki. Tiks sniegta informāciju par iespējām uzsākt mācības kādā no Sporta skolas piedāvātajām profesionālās ievirzes sporta izglītības programmām, par mācību procesa organizāciju. Būs iespēja tikties ar treneriem, uzzināt nodarbību laikus un vietas, uzņemšanas prasības interesējošajā sporta veidā.

Ja savs sporta veids jau ir izvēlēts, līdz 25. augustam vecākiem vēl ir iespēja pieteikt bērnu mācībām Sporta skolā elektroniski pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, aizpildot e-pakalpojumu  „Iesniegums profesionālās ievirzes programmās”. Pēc 25.augusta iesniegumi tiek pieņemti tikai klātienē Sporta skolā, Gāles ielā 29.

2020./2021.mācību gadā Sporta skolā tiek uzņemti:

Basketbola nodaļā – 2013.-2010.gadā dzimušie zēni un meitenes bez iestājpārbaudījumiem.

Badmintona nodaļā – 2013.-2011.gadā dzimušie zēni un meitenes bez iestājpārbaudījumiem.

Vieglatlētikas nodaļā – 2013.-2010.gadā dzimušie zēni un meitenes bez iestājpārbaudījumiem.

Dambretes nodaļā – 2013.-2010.gadā dzimušie zēni un meitenes bez iestājpārbaudījumiem.

Orientēšanās sporta nodaļā tiks uzņemti 2013.-2010.gadā dzimušie zēni un meitenes bez iestājpārbaudījumiem.

Distanču slēp. nodaļā – 2013.-2010.gadā dzimušie zēni un meitenes bez iespējpārbaudījumiem.

Kalnu slēpošanas nodaļā – 2012.gadā dzimušie zēni un meitenes ar atbilstošu fizisko un speciālo sagatavotību konkursa kārtībā.

Peldēšanas nodaļā – 2013.-2010.gadā dzimušie zēni un meitenes ar atbilstošu fizisko un speciālo sagatavotību konkursa kārtībā.

Iestājpārbaudījumi Kalnu slēpošanas nodaļā notiks 2.septembrī no plkst. 18.00 Siguldas pilsētas stadionā, A.Kronvalda ielā 7A, iestājpārbaudījumi Peldēšanas nodaļā notiks 4.septembrī no plkst. 18.00 Siguldas Sporta centra peldbaseinā.

Siguldas Sporta skola piedāvā mērķtiecīgus treniņus sertificētu treneru vadībā 14 akreditētās sporta programmās astoņos sporta veidos badmintonā, basketbolā, dambretē, distanču slēpošanā, kalnu slēpošanā, orientēšanās sportā, peldēšanā un vieglatlētikā. Nodarbības notiek Siguldas Sporta centrā, Siguldas Sporta skolā, Fischer Slēpošanas centrā, Siguldas Pilsētas trasē, Allažu sporta centrā un Siguldas 1. pamatskolas sporta kompleksā. Tiek nodrošināts transports bērnu nokļūšanai no skolām uz nodarbību vietām pēc pašvaldības apstiprināta grafika. Papildu informācija par uzņemšanu Siguldas Sporta skolā pieejama tīmekļa vietnē www.siguldassportaskola.lv, rakstot uz e-pasta adresi sportaskola@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 22022898.