Skip to content

Jauniešiem iespēja piedalīties Jr.NBA tiešsaistes nometnē

NBA Junioru līga izziņo savu otro tiešsaistes nometni. Nometnes dalībniekam būs bezmaksas piekļuve NBA un WNBA spēlētāju treniņu ierakstiem, kā arī iespēja uzdot spēlētājiem jautājumus un saņemt atbildes. Būs pieejami arī tiešsaistes treniņi ar NBA Junioru līgas treneriem, lai varētu uzlabot savu spēli un pacelt to jaunā līmenī. 

NBA Junioru līgas tiešsaistes nometne būs pieejama OWQLO aplikācijā, kas ir NBA Junioru līgas oficiālā lietotnē Eiropā. Šajā nometnē piedalīsies vairāki talantīgi basketbolisti:

· 2019.gada NBA trīs punktu konkursa uzvarētājs un NBA spēlētājs Joe Hariss (Brooklyn Nets)

· WNBA spēlētāja Jordin Canada (Seattle Storm)

· Bijušais NBA spēlētājs Igor Rakocevic (Minnesota Timberwolves, Serbija)

· Bijusī WNBA spēlētāja Ticha Penicheiro (Sacramento Monarchs, Portugāle)

Šī ir bezmaksas starptautiskā basketbola nometne. Lai kļūtu par nometnes dalībnieku un izbaudītu trīs piepildītas dienas ar basketbolu. Lai piedalītos, ir nepieciešams reģistrēties OWQLO aplikācijā. OWQLO aplikācija iespējams lejupielādēt gan Apple, gan Android lietotājiem App store vai Google Play.

Lielākoties vingrinājumi ir paredzēti un pielāgoti jauniešiem no 8 līdz 16 gadiem, bet jāuzsver, ka jebkurš var reģistrēties nometnei.

NBA Junioru līgas nometnes sākums ir 25. septembrī plkst. 16:00 – 18:00 pēc Lielbritānijas vasaras laika, kā arī 26. septembrī un 27. septembrī plkst. 10:00 – 12:00 pēc Lielbritānijas vasaras laika.