Skip to content

Siguldas Sporta skolai jauna direktore – Karīna Putniņa

17. decembra Siguldas novada pašvaldības domes sēdē par Siguldas Sporta skolas direktori apstiprināta bijusī skolas darbiniece Karīna Putniņa, kurai patiess prieks atgriezties Siguldas Sporta skolā. K. Putniņa uzskata, ka skolai jāturpina attīstīt un nodrošināt kvalitatīvu un noturīgu izglītību, lai bērnus un jauniešus varētu sagatavot augstiem sportiskiem sasniegumiem.

Karīna Putniņa Siguldas Sporta skolas direktora amatā darbu sāks nākamā gada sākumā, un, uzsākot darbu, nosauc vairākus mērķus – saglabāt profesionālās ievirzes izglītības principus, paaugstināt darba kvalitāti, kļūt par demokrātisku un inovatīvu sporta skolu. K. Putniņa apstiprina: “Līdzdalība, komandas darbs, kopīga plānošana un lemšana – tas ir galvenais. Nolikti precīzi un skaidri mērķi, un virzība uz tiem ir pakāpeniska un plānveidīga. Pedagogu motivācija ir tas rādītājs, kas paaugstina izglītības iestādēs strādājošo pedagogu devumu kvalitatīvai un konkurētspējīgai izglītības iestādes darbībai, kuras rezultātā labvēlīgi tiktu ietekmēti izglītojamo mācību rezultāti un uzlabota kopējā dzīves kvalitāte novadā, nodrošinot ilgtspējīgu novada attīstību.”

Karīna Putniņa izglītību ieguvusi Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā. Līdz šim strādājusi Siguldas novada Sporta pārvaldē kā vadītājas vietniece, Siguldas Sporta skolā – direktora vietniece, pirmsskolas izglītības iestādē “Ezerciems” kā vadītāja. No darba brīvajā laikā viņa aizraujas ar skriešanu, volejbolu, teātri, koncertiem, patīk lasīt grāmatas, izzināt vēsturiskus faktus, izbaudīt dabas burvību garās pastaigās un peldēt visa gada garumā.