Skip to content

Dambretes GADA SPORTA LAUREĀTI 2020

Latvijas Dambretes federācija godinājusi aizvadītā gada labākos dambretistus, trenerus, veiksmīgākos dambretes centrus.

Balvas saņems labākie, kuri uzrādījuši augstvērtīgākos sasniegumus Latvijas čempionātos 64 lauciņu dambretē un 100 lauciņu dambretē ar klasisko laika kontroli, vienlaikus pateicība un atzinība tiek izteikta visiem spēlētājiem, kuri piedalījās un cīnījās sacensībās. Papildus tiek piešķirta nominācija katra dzimšanas gada labākajiem sportistiem – vienam jaunietim un vienai jaunietei. Nominācijas piešķiršanā tika ņemti vērā Latvijas jauniešu individuālo čempionātu  ar klasisko laika kontroli rezultāti abos dambretes veidos, bet rezultāti citās sacensībās tika ņemti vērā tikai tādā gadījumā, ja bija nepieciešams izmantot papildus kritērijus laureāta noteikšanai.  

Apsveikums no LDF valdes priekšsēdētāja Vladislava Vespera.

“Aizvadītais 2020.gads bijis izaicinājumu pilns kā lieliem, tā maziem dambretes spēles cienītājiem, tomēr vēlos izteikt gandarījumu par sasniegtajiem rezultātiem. Gan treneri, gan sportisti katrs individuāli, gan sporta centri – visi esam sevi pilnveidojuši, uzstādījuši sev aizvien jaunus mērķus un tos arī sasnieguši.

Īpašu paldies gribu pateikt balvas par mūža ieguldījumu ieguvējiem.

Paldies ilggadējam Maltas dambretes kluba trenerim, savulaik vienam no aktīvākajiem dambretes sacensību organizētājiem gan Latgales, gan Latvijas mērogā Donātam Kondrovam.

Paldies Viktoram Adamovičam, kurš ir gan teicams spēlētājs un treneris, gan žurnāla “Dambrete” pastāvīgs līdzautors, sniedzis tiešām izcilu ieguldījumu dambretes popularizēšanā, tai skaitā ir vairāku lielisku dambretes grāmatu autors, kuras Latvijā izmantojis, šķiet, gandrīz ikviens dambretists”.

Apsveicam visus 2020.gada Dambretes sporta gada LAUREĀTUS!