Skip to content

Siguldas Sporta skolas audzēkne Emīlija Strazdiņa Latvijas atklātajā čempionātā peldēšanā uzlabo personīgos rekordus!

No 18 līdz 20.jūnijam, Valmierā Siguldas Sporta skolas audzēkne Emīlija Strazdiņa, startējot pieaugušo Latvijas atklātajā čempionātā 25 metru baseinā, laboja personīgos rekordus 50m un 100m peldējumos kraulā, uzrādot laiku attiecīgi 50m distancē 0:29.24, bet 100m distancē 1:03.94!

Kas ir zīmīgi, Emīlija pirmo reizi startēja pieaugušo sacensībās un uzrādīja vislielāko procentuālo personīgo rezultātu kāpumu starp visiem sacensību dalībniekiem: 114%! Neraugoties uz personīgajiem rekordiem un izpildīto 1.sporta klasi, pieaugušo konkurencē finālā Emīlijai šoreiz tikt vēl neizdevās, bet pieredze ir gūta neatsverama, kas gan sportistei, gan treneriem dos motivāciju turpmākiem treniņiem un jaunām virsotnēm!

Kopvērtējumā 50 metru un 100 metru brīvajā stilā sacensībās uzvarēja Latvijas olimpiete Ieva Maļuka (RBJSS Ridzene-DSN), 50m distancē uzrādot rezultātu 0:26.20, bet 100m distancē sievietēm sasniedzot jaunu Latvijas rekordu 0:54.85.

Visi sacensību rezultāti apskatāmi ŠEIT https://bit.ly/3iTPXg9 )

Apsveicam un lepojamies ar mūsu audzēkni Emīliju Strazdiņu!! Ņemot vērā ierobežotās trenēšanās iespējas ārkārtas stāvokļa apstākļos un 7 mēnešus trenējoties bez baseina, pirmo reizi startējot pieaugušo sacensībās, šis patiesi ir izcils sasniegums!