Skip to content

Siguldas Sporta skolas audzēkne Emīlija Strazdiņa starptautiskā peldēšanas turnīrā “Madwave Challenge of Rīga” izcīna bronzas medaļu!

Šī gada 28. un 29. augustā Rīgā Ķīpsalas peldbaseinā norisinājās starptautisks turnīrs “Madwave Challenge of Rīga”, kas ir vienas no populārākajām un prestižākajām peldēšanas sacensībām bērniem un jauniešiem. Šogad tajās piedalījās teju 600 labākie peldētāji no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, tostarp arī Siguldas Sporta skolas audzēkne Emīlija Strazdiņa.

Pirmajā sacensību dienā sīvā konkurencē starp 33 dalībniecēm 50m peldēšanā brīvajā stilā Emīlija sasniedza savu šī gada “Madwave Challenge of Rīga” sacensību mērķi un ieguva augsto 5.vietu, uzrādot rezultātu 30.17. Paplašinot savu startu apvāršņus, Emīlija pirmo reizi startēja arī 50m peldējumā tauriņstilā, 9 meiteņu konkurencē sasniedzot 6. rezultātu. Bet sacensību otrajā dienā Emīlijai veicās vēl labāk un 21 sportistes konkurencē 100m brīvā stila peldējumā tika izcīnīta 3.vieta un bronzas medaļa. Kopējā sniegumā šajās sacensībās Emīlija sasniedza arī augstu procentuālo personīgo rezultātu kāpumu 110%. Lielisks sniegums tik augsta mēroga sacensībās!

Visi sacensību rezultāti apskatāmi: https://live.swimrankings.net/30530/

Jau šobrīd Emīlija ir uzsākusi gatavošanos saviem nākamajiem startiem: Latvijas jauniešu meistarsacīkstēm peldēšanā, kas notiks 9.oktobrī Jelgavā, kā arī Latvijas junioru čempionātam, kas notiks Rīgā 26., 27.novembrī.

Apsveicam Emīliju ar izcīnīto augsto godalgu un pakāpenisku, bet mērķtiecīgu sportisko rezultātu kāpumu, vēlam sīkstu apņēmību un izturību, pārsniedzot savus personīgos rekordus un gūstot arvien augstākas godalgas, lai jau drīzā nākotnē pievienotos Latvijas olimpiešu pulkam!