Skip to content

Siguldas Sporta skolā treniņi līdz 14.novembrim notiks attālināti

Sākot ar 20.oktobri, līdz 14.novembrim Siguldas Sporta skolas mācību treniņu process gan profesionālās ievirzes sporta izglītības programmās, gan interešu izglītības programmās notiks attālināti. Šajā laika periodā tiek atceltas arī visas ieplānotās sacensības, nometnes, izbraukuma treniņi, citi klātienes sporta pasākumi, izņemot izglītojamo individuālos Sporta skolas fizioterapeita, Siguldas Sporta centra diagnostikas apmeklējumus, kā arī ieplānotos Sporta skolas izglītojamo grupu braucienus uz Valsts Sporta medicīnas centru. Kā plānots, notiks arī Sporta skolas nodaļu vecāku sapules zoom platformā.

Treneri izglītojamajiem nosūtīs elektroniski savos līdzšinējos saziņas kanālos, tai skaitā e-klases dienasgrāmatā, individuālos treniņu plānus, atbilstoši  mācību-treniņu grupas  programmai, gada kalendārajam plānam un nodarbību apjomam  Treneri arī organizēs procesu, kā izglītojamie iesūtīs treniņu atskaites par veikto treniņu darba apjomu. Vismaz reizi nedēļā katrai grupai plānota tiešsaistes nodarbība zoom platformā.

Izglītojamo likumiskajiem pārstāvjiem joprojām ir iespēja iesniegt Sporta skolai jebkāda veida dokumentus – gan elektroniski uz e-pastu sportaskola@sigulda.lv, gan klātienē, iepriekš sazinoties ar Sporta skolas direktori Karīnu Putniņu, tālr. 29360283, un vienojoties par tikšanās laiku. Izglītojamo likumiskajiem pārstāvjiem apmeklēt Sporta skolas telpas klātienē iespējams, tikai uzrādot sadarbspējīgu COVID-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu.

Kā iepriekš minēts, novembrī notiks ieplānotie Sporta skolas izglītojamo grupu braucieni uz Valsts Sporta medicīnas centru, Rīgā, Vienības gatvē 45. Braucieni notiks pēc šāda grafika:

DatumsIerašanās laiks RīgāTreneris, grupaaudzēkņu skaits
04.11.12.00Arnolds Strenga MT-7, SMP-1, Gunta Blūmiņa SMP-121
08.11.9.00Ēvalds Tukišs MT-7, SMP-127
12.119.00Lelde Bērziņa MT-5, MT-725
17.11.9.00Mareks Veics MT-5, Raivis Zīmelis SMP-2, Kaspars Kārkliņš MT-6, MT-728
23.11.9.00Atis Heinols MT-6, Uvis Kronenbergs MT-5, Gunta Gasūna SMP-223
26.11.10.00Andra Fridrihsone MT-5-1, MT-5-222

Kā plānots, notiks arī Sporta skolas nodaļu vecāku sapulces zoom platformā. Jau 25.oktobrī plkst. 19.00 aicinām uz neklātienes tikšanos Peldēšanas nodaļas izglītojamo vecākus, savukārt 28.oktobrī – Kalnu slēpošanas nodaļas izglītojamo vecākus, Orientēšanās nodaļas vecākus – 2.novembrī, Dambretes nodaļas vecākus – 4.novembrī.

Pamatojoties uz līdz šim izskanējušo informāciju no Izglītības un zinātnes ministrijas pārstāvju puses, sākot ar 15.novembri, Sporta skolas darbība atgriezīsies tajā darbības režīmā, kāds bija spēkā no 11.oktobra līdz 20.oktobrim – iekštelpās trenēties varēs audzēkņi ar sadarbspējīgiem COVID-19 vakcinācijas un pārslimošanas sertifikātiem, klašu burbuļu ietvaros, kā arī individuāli ar negatīvu skolu testēšanas skrīningā iegūtu testa rezultātu. Ārā nodarbības notiks grupās trenera vadībā.

Siguldas novada pašvaldības dome ir pieņēmusi lēmumu visām Siguldas Sporta skolas profesionālās ievirzes sporta izglītības un interešu izglītības nodarbībām samazināt līdzfinansējuma maksu par 50% no 18.10.2021.