Skip to content

Badmintonisti startē Igaunijā

Pagājušās nedēļas nogalē Igaunijas pilsētā Tartu risinājās plašs jauniešu badmintona turnīrs, kurā startēja vairāk nekā 270 spēlētāji no Anglijas, Igaunijas, Latvijas, Lietuvas un Somijas. Pēc ilgāka pārtraukuma Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas jaunie spēlētāji piedalījās starptautiskās sacensībās ārpus Latvijas robežām.
Anna Kupča spēcīgajā konkurencē vienspēlēs jaunietēm vecuma grupā U19 izcīnīja sudraba godalgu, bet pārī ar Anniju Rulli-Titavu dubultspēlēs ierindojās trešajā vietā. Annijai vienspēlēs septītā pozīcija.
Trīs trešās vietas vecuma grupā U13 vienspēlēs, jauktajās dubultspēlēs pārī ar Oskaru Bajāru no Rīgas un dubultspēlēs meitenēm kopā ar Igaunijas spēlētāju izcīnīja Leila Anna Siliņa.
Trešā vieta dubultspēlēs meitenēm vecuma grupā U15 mūsu pārim Anete Priedniece un Madara Mackēviča. Vienspēlēs viņām dalīta devītā vieta. Jauktās dubultspēles Anete spēlēja kopā ar Jāni Jaunslavieti no Valkas vecuma grupā U17 un viņi ierindojās piektajā vietā. U15 jaukto pāru cīņās Madara Mackēviča pārī ar citu Valkas pārstāvi Prohoru Dobrovoļski palika devītajā vietā.
Mazāk pieredzējuši spēlētāji sacentās B grupā, kur vecuma grupā U17 vienspēlēs pārliecinoši uzvarēja Paula Mackēviča, bet vecuma grupā U15 vienspēlēs Elizabete Apsīte un Liveta Birzgale ierindojā attiecīgi trešajā un devītajā vietā.