Skip to content

Renards Helfrehts saņem Latvijas Dambretes federācijas Gada balvu “Gada izrāviens starp sportistiem”

28.janvārī Siguldas Sporta skolas direktore Karīna Putniņa pasniedza Sporta skolas Dambretes nodaļas audzēknim Renardam Helfrehtam godam nopelnīto balvu, kuru Renardam dāvāja Latvijas Dambretes federācija nominācijā “Gada izrāviens starp sportistiem 2021”. Tā kā svinīgais pasākums “Gada sporta laureāts 2021” epidemioloģisko iemeslu dēļ netika rīkots, balvas tika nogādātas laureātiem personiski. Renards šo apbalvojumu nopelnīja ar 2021.gada izcilajiem rezultātiem Latvijas U19 un Latvijas vīriešu čempionātos 100 lauciņu dambretē.

Sporta skolas direktore Karīna Putniņa un Renards Helfrehts ar Gada balvu

LDF valdes priekšsēdētāja Vladislava Vespera apsveikums dambretes Gada sporta laureātiem:

“Aizvadītais 2021.gads bijis vēl spraigāks un izaicinājumu pilnāks mums visiem nekā iepriekšējais gads. Vēlos izteikt savu prieku un gandarījumu par sasniegtajiem augstvērtīgajiem rezultātiem gan jauniešu, gan pieaugušo pasaules čempionātos. Tas liecina, ka, neraugoties uz visām šā laika grūtībām, dambrete Latvijā turpina būt augstā līmenī, attīstīties un gūt jaunus un nozīmīgus panākumus . 

Īpašu paldies gribu pateikt balvas par mūža ieguldījumu ieguvējiem.

Paldies ilggadējam dambretes aktīvistam, spēlētājam un trenerim Emanuelam Mērinam – pateicoties viņa trenera darbam, Latvijā ir  izaugusi veselu plejāde augsta līmeņa Latvijas dambretistu.

Paldies mūsu ilggadējai spēlētājai Zojai Uvačanai, viņa joprojām aktīvi piedalās dambretes sacensībās, viņas entuziasms un nopietnā attieksme pret dambreti ir paraugs jaunajiem dambretistiem un mums visiem.

Apsveicu visus Gada Sporta Laureātus! Vēlu viņiem un visiem mūsu dambretistiem vislabākās sekmes arī turpmāk!”