Skip to content

Siguldas U13 puišiem 2.vieta BBBL Winter Cup turnīrā

Siguldas sporta skolas U13 basketbola komanda no 4.-6.februārim piedalījās BBBL rīkotajā turnīrā “BBBL Winter cup 2022” Vinni, Igaunijā.

Turnīra pirmajā dienā tika izcīnītas divas uzvaras. Pirmā spēle iesākās ļoti miegaini un pieļāvām daudz kļūdu, bet spējām uzlabot savu sniegumu, un uzvara pār Kohilas komandu ar rezultātu 57:50. Otro spēli jau spēlējām daudz labāk, un uzvara pret Ķekavu ar rezultātu 68:51.

Otrā diena iesākās ar svarīgu spēli pret Rakveres “Tarvas” komandu, ļoti sīvā un spraigā cīņā galotnē izrāvām uzvaru ar rezultātu 55:50 un nodrošinājām vietu finālā. Otrās dienas otrā spēle pret Tartu, pirms spēles jau zinājām, ka būs ar Tartu jāspēlē arī finālā neatkarīgi no grupas spēles rezultāta. Veicām daudz izmaiņas sastāvā un, pataupot spēkus pamata spēlētājiem, piedzīvojām zaudējumu ar rezultātu 54:75.

Turnīra noslēdzošajā dienā fināls pret Tartu, fināla cienīgā spēlē piedzīvojām zaudējumu ar rezultātu 57:60. Fināla spēli puiši nospēlēja ļoti labi, un jāuzteic komandas labā spēle aizsardzībā, jo bija jātiek galā ar pretinieku izteikto auguma pārsvaru zem groza. Cepuri nost puišiem par cīņu finālā! Turnīrā ieguvām 2.vietu! Komandā lielisku sniegumu demonstrēja Kristians Reiters, kurš vidēji katrā spēlē guva 25 punktus. Kā arī Gustavs Stuklis, kurš kā mašīna spēlēja aizsardzībā un palīdzēja komandai ar daudz izcīnītām bumbām laukumā! Komandas sastāvs: Klāvs Ervalds, Gustavs Pētersons, Gustavs Antrops, Gustavs Stuklis, Kristians Reiters, Mārcis Brakovskis, Kristaps Ondzulis, Kristers Peļņa, Jānis Krists Jēkabsons, Alekss Krauze, Emīls Vikmanis.

Tekstu sagatavoja komandas treneris – Mareks Veics. Paldies Kristiana tēvam par bildēm turnīra laikā!