Skip to content

Sporta skolas orientieristiem 1.vieta stafetē Latvijas čempionātā orientēšanās uz slēpēm

Siguldas Sporta skolas Orientēšanās nodaļas trenera Ata Heinola audzēkņi 12.-13.februārī piedalījās Latvijas čempionātā Daugavpilī SKI-O (vidējā un stafetes distancē), kur atzīstamus un stabilus braucienus uzrādīja mūsu V-17 grupas puiši, kopumā stafetē izcīnot 1.vietu Siguldas Sporta skolai.

Pirmajā etapā startēja Mārtiņš Mežsargs, kurš radiokontrolpunktā ieradās kā trešais, piekāpjoties Ogres un Madonas līderiem. Otrajā etapā startējušais Matīss Martinsons ieturēja nemainīgu atstarpi no 4.vietas, kā arī priekšā esošajiem konkurentiem, taču pirms atzīmes radiokontrolpunktā vadošās komandas no Ogres un Madonas kļūdījās, līdz ar to Sigulda pacēlās uz 1.vietu pēc otrā etapa.

Trešajā etapā startēja Ričards Girgensons, kuram atlika nobraukt stabilu braucienu, nezaudējot laiku un nosargājot 1.vietu, kas arī izdevās. Siguldas Sporta skolas audzēkņi piedalījās Latvijas čempionātā SKI-O ar mērķi gatavoties MTB-O Eiropas čempionātam, kas notiks šī gada vasarā, taču mūsu puiši pierādīja, ka spēj labi startēt ne tikai uz velo, bet arī slēpēm.