Skip to content

U11 basketbolistiem bronza

Siguldas sporta skolas U11 basketbola komanda no 20.-22.maijam aizvadīja savu pirmo turnīru ārpus Latvijas robežām – Baltic Spring CUP. Igaunijā, Vinni.

Turnīru iesākām ar pārliecinošu uzvaru pret Pērnavas komandu ar rezultātu 96:12. Nākamais pretinieks jau bija stipri nopietnāks – Tarvas komanda no Rakveres. Puiši labi pacīnījās, bet pietrūka spēki apturēt pretinieku komandas līderus, rezultātā zaudējums Tarvas komandai 34:62.

Turnīra otro dienu iesākām ar spēli pret Ķeizarmežu, spēles sākums mūsējiem ļoti labs, izdevās iekrāt lielāku pārsvaru, taču Keizarmežs turpat vien bija, un puslaikā rezultāts 25:27. Otrais puslaiks mums bija grūts, problēmas ar piezīmēm, kļūdas, rezultātā zaudējums Keizarmežam ar rezultātu 43:70. Nākamajā spēlē mums bija svarīgi pacīnīties par uzvaru pret Mārupi 1, lai būtu iespēja izcīnīt 3.vietu turnīrā. Puiši ļoti labi nospēlēja, un uzvara pret Mārupi 1 ar rezultātu 44:35. Turnīra pēdējā dienā izcīniījām pārliecinošu uzvaru pret Mārupi 2 ar rezultātu 60:12 un izcīnījām 3.vietu turnīrā. 💪🏼🥉🏀

Komandas sastāvs: Kristaps Caucis, Toms Mikitāns, Kārlis Bračka, Viljams Valters, Kārlis Putniņš, Teodors Baranovskis, Kārlis Kokars, Martins Šubrovskis, Marks Ķergalvis, Kārlis Antrops, Martins Gils.

Treneris Mareks Veics