Skip to content

Aizvadītas trīs ESF projekta “Esi vesels Siguldas novadā!” finansētas dienas nometnes Siguldas novada bērniem

Aizvadītas trīs Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrības organizētās  un Siguldas novada pašvaldības ESF projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros finansētās dienas nometnes “Iepazīsti sportu!”, kurās kopā piedalījās 90 Siguldas novada bērni 7 – 12 gadu vecumā.

Nometnes notika 18.07.-22.07., 25.07.-29.07. un 01.08.-05.08. Katrā piedalījās 30 bērni. Katru dienu bērniem tika nodrošinātas siltas pusdienas, kuras gatavoja SIA “E.S.Service”. Nometņu laikā bērni devās pārgājienos, spēlēja spēles stadionā, sacentās fotoorientēšanās trasē, iepazinās ar pludmales glābēju darbu, viesojās Siguldas ugunsdzēsēju depo, guva zināšanas par veselīgu uzturu speciālistes Anitas Baumanes vadībā, iepazinās ar zemessargu uzkabi, izstaigāja Siguldas bobsleja trasi, kopā ar Siguldas novada pašvaldības policistiem pārrunāja drošu interneta lietošanu un dažādus mobinga veidus un tā sekas. Bērniem ļoti patika nometnē iekļautā lēkāšana Siguldas Tarzāna Batutu parkā, kā arī Siguldas Sporta centra ūdens atrakciju parka apmeklējums.

Liels paldies visiem Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrības sadarbības partneriem, īpaši atsaucīgajiem Siguldas ugunsdzēsējiem un pašvaldības policistiem, kā arī Siguldas bobslejtrases darbiniekiem! Paldies Siguldas novada pašvaldībai par piešķirto finansējumu, Siguldas Sporta skolas treneriem par kvalitatīvi, profesionāli un aizraujoši organizētajiem nometnes pasākumiem.

Foto no nometnes “Iepazīsti sportu I”

Foto no nometnes “Iepazīsti sportu II”

Foto no nometnes “Iepazīsti sportu III”