Skip to content

Badmintonisti startē Valkas dubultspēļu turnīrā

Valkā risinājās jau divpadsmitais tradicionālais dubultspēļu turnīrs, kurā startēja gandrīz 170 spēlētāji no Igaunijas, Indijas, Latvijas un Moldovas.

Divas zelta medaļas izcīnija Siguldas badmintona kluba spēlētājs Artūrs Akmens, kurš pārī ar kluba biedreni Anniju Rulli-Titavu pārliecinoši uzvarēja jauktajās dubultspēlēs A grupā, bet kopā ar rīdzinieku Reini Kraukli bija labākie spēcīgākajā vīriešu dubultspēļu turnīrā.

Visas spēles uzvarot divos setos, pie čempioņu titula sieviešu dubultspēlēs A grupā tika Anna Kupča un Jekaterina Romanova. Annijai Rullei-Titavai pārī ar Diānu Stogniju no Rīgas un Liānai Lencēvičai kopā ar citu rīdzinieku Artūru Ķelpi bronzas godalgas attiecīgi sieviešu un jauktajās dubultspēlēs A grupās.

Sieviešu dubultspēļu B grupā uz goda pjedestāla otrā un trešā pakāpiena Siguldas BK / Siguldas Sporta skolas jaunās spēlētājas Nikola Muķiele/Paula Mackēviča un Madara Mackēviča/Anete Priedniece.

Sieviešu dubultspēļu D grupā ceturtajā pozīcijā ierindojās Leila Anna Siliņa un Denīze Saukāne. Turnīra tabulas var atrast – https://www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=8077A534-4304-46B3-8B73-CAB2000EB6DA