Skip to content

Jekaterina Romanova startēs Eiropas spēlēs

Siguldiete Jekaterina Romanova ir kvalificējusies startam trešajās Eiropas spēlēs, kas, līdzīgi kā Olimpiskās spēles, ir daudzu sporta veidu sacensības, kur tiek pārstāvētas valstu nacionālās Olimpiskās komitejas. Jekaterina piedalīsies sieviešu vienspēļu turnīrā badmintonā, kas no šī gada 26.jūnija līdz 2.jūlijam risināsies Polijas pilsētā Tarnovā. Eiropas spēļu galvaspilsēta būs Krakova, un spēles notiks no 21.jūnija līdz 2.jūlijam.

Jekaterina ar badmintonu nodarbojas jau no astoņu gadu vecuma. Visu šo laiku viņa trenējusies Siguldas badmintona klubā un Siguldas Sporta skolā, kuru absolvēja 2016.gadā. Nu jau otro gadu Jekatrina strādā Siguldas Sporta skolā par badmintona treneri un māca mazajiem apgūt šo aizraujošo sporta veidu. Profesionāli Jekaterina Romanova jau daudzus gadus spēlē Francijas un Vācijas klubos, viņa ir daudzkārtēja Latvijas čempione un Latvijas izlases dalībniece.

Novēlam mūsu badmintonistei veiksmīgus startus Eiropas spēlēs un ceram, ka sacensībām kvalificēsies arī mūsu sieviešu dubultspēļu pāris Jekaterina Romanova un Anna Kupča.

Ainārs Gureckis