Skip to content

Noslēdzies YONEX LABL Sigulda Open 2023 II turnīrs badmintonā, kas pulcēja vairāk nekā 140 spēlētājus no Igaunijas, Latvijas un Ukrainas

Par sacensību absolūto uzvarētāju, izcīnot uzvaras visās spēļu kategorijās, kļuva Siguldas BK spēlētājs Artūrs Akmens. Viņš pārliecinoši bija labākais vīriešu vienspēlēs, kopā ar Reini Kraukli (Rīga) vīriešu dubultspēlēs un pārī ar kluba biedreni Anniju Rulli-Titavu jauktajās dubultspēlēs spēcīgākajā A grupā. Jekaterina Romanova palika nepārspēta sieviešu vienspēlēs A grupā un kopā ar Anniju Rulli-Titavu ierindojās otrajā vietā sieviešu dubultspēlēs.

Uvis Raivis Kronenbergs bija labākais vīriešu vienspēlēs B grupā un kopā ar Valkas pārstāvi Aleksandru Božeņecki ierindojās trešajā vietā vīru dubultspēlēs B grupā.

Vīriešu vienspēlēs C grupā pilns pjedestāls Siguldas BK/SSS spēlētājiem Jaroslavam Aleksejevam, Renāram Kārkliņam un Klāvam Geibam.

Vēl zēnu vienspēlēs U-11 grupā sudrabs Albertam Erelim un bronza Maratam Zeļenkovam, otrā vieta Esterei Strodei meiteņu vienspēlēs U15 grupā un Rodislavam Aleksejevam vienspēlēs trešā vieta U13 grupā zēniem. Sacensību rezultātu tabulas: https://www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=3d14c75d-bf81-45a4-94a6-4e8a13b3072e