Skip to content

Klāt Latvijas Jaunatnes basketbola līgas finālu laiks

Šajā nedēļas nogalē, 19.-21.04., Valmierā risināsies Latvijas Jaunatnes basketbola līgas fināls U16 vecuma grupai, kurā astoņu spēcīgāko Superlīgas komandu vidū cīnīsies arī Siguldas Sporta skolas U16 puišu komanda trenera Kārļa Večena vadībā.

Siguldieši 2023./2024.gada sezonu aizvadīja sekmīgi, izpildot galveno uzdevumu – iekļūt starp astoņām spēcīgākajām komandām, kas pēc regulārā čempionāta turpina cīņu par čempionāta medaļām. Sezonā puiši aizvadīja 22 spēles, izcīnot tajās 10 uzvaras. Tas ļāva siguldiešiem ierindoties turnīra tabulas 6.vietā.

Fināla posmā siguldiešiem ceturtdaļfināla spēle piektdien, plkst. 16.00, ar čempionāta 3.vietas ieguvējiem Mārupes NSS komandu. Uzvarētāji sestdien turpinās cīņu par medaļām, zaudētāji spēlēs par 5.-8.vietu. Vēlēsim mūsējiem veiksmi! Aicinām siguldiešus doties uz Valmieras Olimpisko centru un atbalstīt mūsu komandu.

Nedēļu vēlāk, 26.-28.04., Siguldas Sporta centrā notiks Latvijas Jaunatnes basketbola līgas U15 vecuma grupas fināls. Siguldas Sporta skolas U15 puiši trenera Mareka Veica vadībā regulārajā čempionātā  22 spēlēs izcīnījuši 15 uzvaras, kas turnīra tabulā komandu ierindoja 4.vietā.

U15 grupai fināla izspēlē astoņas Superlīgas stiprākās komandas tiek sadalītas divās grupās, kas izspēlēs katra ar katru, divām labākajām kvalificējoties pusfinālam. Sigulda ir A grupā kopā ar Ventspils Spars, Mārupes NSS un BJBS Rīga/Jugla. Aizraujošas spēles Siguldā aprīļa nogalē ir nodrošinātas. Aicinām visus siguldiešus nākt un atbalstīt mūsējos. Kad būs zināmi spēļu laiki, informēsim par tiem.