Skip to content

Siguldas Sporta skolā jaudīgākais izlaidums kopš skolas dibināšanas

Kopš Siguldas Sporta skolas dibināšanas 2002.gadā ir aizvadīti jau 17 izlaidumi. Skaitliski lielākais no tiem notika šogad 4.jūnijā, kad Mākslu skolā “Baltais flīģelis” svinīgajā  izlaiduma pasākumā apliecības par 20V 013 001 un 30V 813 001 programmu absolvēšanu kopā saņēma 82 šī mācību gada absolventi.

Apliecības par 20V 813 001 līmeņa programmas absolvēšanu kopā saņēma 58 Sporta skolas audzēkņi. Lielākais absolventu skaits bija Basketbola nodaļā, jo šogad mācības MT-7 grupā beidza 31 audzēknis (2008. un 2009.gadā dzimušo puišu komandas, treneri Lelde Bērziņa, Kārlis Večens un Mareks Veics). Vēl apliecības par 20V 813 001 programmas absolvēšanu saņēma: Badmintona nodaļā 7 audzēkņi (treneri Uvis Raivis Kronenbergs, Ainārs Gureckis), Vieglatlētikas nodaļā 11 audzēkņi (treneri Solveiga Ziediņa, Arnolds Strenga, Markuss Ozols), Peldēšanas nodaļā 9 audzēkņi (trenere Andra Fridrihsone).

Apliecības par 30V 813 001 līmeņa programmas absolvēšanu kopā saņēma 24 Sporta skolas SMP-3 un ASM grupu audzēkņi. Ardievas Sporta skolai un saviem treneriem 4.jūnijā teica 6 Basketbola nodaļas audzēkņi (treneri Agnija Enikova un Ēvalds Tukišs), 11 Vieglatlētikas nodaļas audzēkņi (treneri Gunta Blūmiņa un Arnolds Strenga), 4 Kalnu slēpošanas audzēkņi (trenere Madara Meldere), 3 Distanču slēpošanas nodaļas audzēkņi (treneris Raivis Zīmelis). Sirsnīgi, patiesi, jaudīgi, aizkustinoši, priecīgi un mazliet bēdīgi – tā varētu raksturot Sporta skolas izlaiduma svinības.

Sporta skolas direktore Karīna Putniņa: “Visgrūtākais, protams, ir šķirties no SMP-3 un ASM grupu absolventiem. Viņi ir izauguši mūsu acu priekšā, kļuvuši ne tikai par labiem sportistiem, bet arī par spēcīgiem, pārliecinātiem, sirsnīgiem, atsaucīgiem cilvēkiem, kuri saprot, cik liels spēks ir darbam komandā. Esmu pārliecināta, ka ar Sporta skolas gados gūto pārliecību par savu spēku, ar gūto spēju pārvarēt jebkuru dzīves likto šķērsli, jaunieši arī turpmāk būs dzīvē veiksmīgi un gūs jebkurā jomā, kuru izvēlēsies.”

Paldies Mākslu skolai “Baltais flīgelis” par telpām Sporta skolas izlaidumam, paldies vecākiem par Sporta skolai veltītajiem labajiem vārdiem. Turpinām strādāt kopā!