Skip to content

Siguldieši izcīna kausus Polijā

Jau piecpadsmito reizi Siguldas Sporta skolas/Siguldas badmintona kluba jaunie sportisti mēro tālo ceļu uz Polijas pilsētu Suhedņiovu, lai piedalītos tradicionālajās sacensībās badmintonā jauniešiem, kas jau otro gadu ir turnīra dibinātāja un organizatora Stefana Pavļukeviča piemiņas turnīrs.

Vecuma grupā U17 vienspēlēs jaunietēm pirmo vietu izcīnīja Anna Kupča. Apakšgrupā un pusfinālā viņa pārliecinoši pārspēja visas pretinieces un spēlē par pirmo vietu ar 2-1 (21-16, 14-21, 21-12) pieveica kluba biedreni Artu Priednieci. Vēl Annai bronzas godalga pārī ar Dāvi Strazdiņu jauktajās dubultspēlēs vecuma grupā U17.

Mūsu meitenes kāpa uz augstākā goda pjedestāla pakāpiena arī dubultspēļu kategorijā vecuma grupā U17. Pārliecinoši pieveicot visas pretinieces, to spēja Arta Priedniece un Arīna Babre.

Sudraba medaļu vienspēlēs jauniešiem vecuma grupā U17 nopelnīja Patriks Kandis no Talsiem, Dāvim Strazdiņam vienspēlēs un pārī ar Patriku dubultspēlēs neizdevās izkļūt no apakšgrupas un turpināt cīņu par godalgām.

Ar mainīgām sekmēm vecuma grupā U13 startēja Madara Mackēviča un Nikola Muķiele, kuras nevienā no spēļu kategorijām pēc apakšgrupu spēlēm cīņas par godalgām neturpināja. Sacensībās startēja vairāk nekā 200 spēlētāju no Latvijas, Polijas un Ukrainas.