Skip to content

No 2.decembra treniņus iekštelpās drīkst apmeklēt arī audzēkņi līdz 12 gadu vecumam

Šajā nedēļā valdība pieņēma grozījumus rīkojumā Nr. 720 “Par ārkārtas situācijas izsludināšanu”, citu izmaiņu starpā atļaujot arī iekštelpu treniņus Sporta skolas audzēkņiem līdz 12 gadu un 3 mēnešu vecumam, kuri veic vispārizglītojošo skolu skrīningu testus. Tā tiešām ir priecīga ziņa, jo gandrīz mēnesi Sporta skola bērniem, kuriem vecuma dēļ nav iespēju veikt vakcinēšanos pret COVID-19, drīkstēja organizēt treniņus tikai ārā. Tā kā laika apstākļi šogad mūs nelutina, situācija ar Basketbola, Badmintona, Vieglatlētikas nodaļas jaunāko grupu audzēkņu treniņu organizēšanu bija sarežģīta un procesu neveicinoša.

Kopš 2.decembra Sporta skola atgriežas pie sākotnējā treniņgrafika. Nākamajā nedēļā būs nelielas izmaiņas vieglatlētiem, jo Sporta skola varēs izmantot tikai pusi no Sporta centra skrejceļa. Vecāki, sekojiet, lūdzu, līdzi treneru sūtītajai informācijai par treniņu norises vietu. Sekot līdzi izmaiņās Sporta skolas treniņgrafikā varat arī www.siguldassportaskola/Treniņgrafiks.

No pirmdienas pilnā apjomā strādās Fischer slēpošanas centrs, tiek plānoti arī Kalnu slēpošanas nodaļas un Orientēšanās nodaļas grupu treniņi uz slēpēm. SIA “Siguldas Serviss” Pilsētas slēpošanas trasi plāno atvērt ar 13.decembri, bet tas ir atkarīgs no laika apstākļiem tuvākajās dienās un nākamajā nedēļā. Kolīdz kalnu slēpošanas trase būs vaļā, Kalnu slēpošanas treniņi notiks tur.