Skip to content

Sporta skola uzsākusi jauno mācību gadu

2024./2025.mācību gadā Siguldas Sporta skolā mācības uzsākuši vairāk nekā 700 audzēkņu. Astoņās sporta veidu nodaļās ar audzēkņiem strādā 30 treneri. Ir apstiprināts Sporta skolas treniņgrafiks. Ar to katru grupu iepazīstinās treneris. Treniņi notiks Siguldas Sporta skolā, Siguldas Sporta centra sporta zālē, skrejceļā, baseinā un stadionā, Siguldas 1.pamatskolas sporta zālē, Siguldas pilsētas vidusskolas sporta zālē, angārā un dambretes klasē, Fischer slēpošanas centrā, Allažu Sporta centrā. Siguldas novada pašvaldība ir noorganizējusi autobusu, kurš pēc noteikta grafika nogādā audzēkņus nodarbību vietās. Autobusu grafiks ir nosūtīts visu audzēkņu vecākiem e-klasē. jautājumu gadījumā var zvanīt Sporta skolas direktores vietniecei Ilzei Ratniecei, 220022898.

Veiksmīgi norit jauno SSG grupu komplektēšana. Vieglatlētikas nodaļā nokomplektētas divas SSG grupas, Peldēšanas un Kalnu slēpošanas nodaļās SSG grupas jau uzņēmušas maksimāli iespējamo bērnu skaitu. Uzņemšana turpinās Basketbola, Badmintona, Distanču slēpošanas un Dambretes nodaļās. Līdz pat 30.septembrim vecāki var pieteikt bērnus mācībām šo nodaļu SSG grupās. Vairāk informācija par uzņemšanas nosacījumiem https://siguldassportaskola.lv/uznemsana/

Atgādinājums to audzēkņu, kuri vēl nav sasnieguši 10 gadu vecumu, vecākiem, ka mācību gada sākumā Sporta skolā jāiesniedz ģimenes ārsta zīme par atļauju nodarboties ar paaugstinātu fizisko slodzi.

Vecākiem, kuriem divi bērni mācās profesionālās ievirzes programmās Sporta vai Mākslu skolā, jāatceras, ka katra mācību gada sākumā jāiesniedz iesniegums par atlaides piešķiršanu.